RAINBOW CURRENCY


Prezentare monedei Rainbow (YEM)

Această postare este actualizată pe 11 septembrie 2020

Am acoperit în detaliu, totul despre YEM. Dacă vi se pare dificil de înțeles, puteți să comentați cu întrebarile dvs. in partea de jos a articolului.

Notă importantă: SYMBOL-ul de tranzacționare pentru moneda Rainbow a fost schimbat de la TWNKL la YEM (Your Everyday Money = Banii dvs. Zilnici) începând cu august 2018.

Rainbow Currency (YEM) este creat de peste 3 mii de persoane (utilizatori de Internet) din 157 de țări diferite; aceasta este o moneda criptată, lansată de oameni pentru oameni. Moneda Rainbow; este controlată și reprezentată de o corporație non-profit numită „Rainbow Currency Foundation” și are un consiliu de șapte candidați diferiți, din șapte continentale diferite, pentru ai servi pe oamenii din continentul lor.

Introducere Video

Fundația Rainbow Currency este înregistrată în Nevada. Business ID NVZ0171765116, adresa; Rainbow Currency Foundation 500N Rainbow Blvd # 300 Las Vegas, NV89107.

Membrii consiliului
Rainbow Moneda este banii dvs. de zi cu zi
Curcubeu Monedă

Rainbow Currency (YEM) are 4 denominări.

1 Rainbow = 1.000.000 YEM
1 Glitter = 1.000 YEM
1000 DAN = 1 YEM
1 DAN = 0,001 YEM

Moneda Rainbow a inceput astfel; este lansata cu ICO, ce a început de la 6 noiembrie 2017 și s-a încheiat la data de 17 noiembrie 2017. In timpul perioadei de ICO; peste 7 mii de persoane au participat la achiziționarea a miliarde de YEM. Moneda Rainbow începe să se tranzacționeze pe piața criptelor din lumea reală în ultima săptămână a lunii noiembrie 2017 și continuă să tranzacționeze pe piața deschisă. Acum este disponibilă exclusiv Exchange-ul Crypto Coin House.

Aceasta este lumea Crypto și din ce în ce mai multe monede Crypto vin pe piață, fiecare cu modele de afaceri diferite și fiecare cu anumite așteptări viitoare. Pentru a înțelege orice criptocurrency și proiectul său, trebuie să-i analizăm structura sau modelul său de afaceri, și apoi realizați și luați decizii cu privire la această monedă.

Când analizăm în profunzime, descoperim că majoritatea proiectelor apărute in piața crypto la un moment dat, nu mai sunt aici pentru a rămâne, și s-ar putea să nu le găsim în viitorul apropiat. Datorită modelului de afaceri nesigur pe care il au, foarte puține dintre ele sunt aici pentru a rămâne pe termen lung, și pentru a găsi acele proiecte de criptocurrency, este crucial să le studiezi in profunzime proiectele. Notă: Pentru a înțelege și studia despre „Moneda Rainbow”, cât de puternic și de lungă durată este modelul său de afaceri, pe care îl are acolo unde este principala monedă acceptată, cititi AICI.

În comparație cu alte criptocurrency; Când este vorba despre „YEM”, trebuie să aveți în vedere faptul că; aceasta este moneda accepată ca opțiune de plată in rețeaua „Safe Zone”, și pe deasupra; primești o reducere de cinci la sută atunci când plătești cu „YEM”. Safe Zone este o rețea deschisă, unde, din ce în ce mai multe companii o acceptă ca plată. Și pentru viitor, Safe Zone are un obiectiv mare, acela de a ajunge foarte curând la (un milion) de întreprinderi in Safe Zone care sa o accepte ca opțiune de plată,  în întreaga lume.
YEM (banii tăi zilnici)
YEM este o crypto-moneda pentru utilizarea de zi cu zi

Permiteți acum o prezentare asupra parcursului monedei Rainbow, cu fapte

Moneda Rainbow; nu este doar pentru cumpărături online, ci va fi foarte curând și pentru POS local(punctul de vânzare)  și după cum puteți vedea din sloganul său că; are scopul de a fi banii noștri de zi cu zi și, cu siguranță, se va întâmpla asta datorită diverșilor factori, pe care îi veți afla mai jos.

Faptul nr.1; are o rezervă de 100(O Sută) Milioane de acțiuni reale (stoc).

Faptul nr.2; Are o rezervă 30 KG de aur real.

Faptul nr.3; Are un sistem economic puternic in SafeZone.

Faptul nr.4; Este moneda principală a „SafeZone”.

Faptul nr.5; Este un sistem de plată sigur și instantaneu, cu sistemul său unic de două portofele.

Faptul nr. 6; se tranzacționează la nivel global.

Faptul nr. 7; Atunci când este vorba despre utilizarea monedelor digitale pentru activități proaste, Rainbow Currency acoperă și această parte; este creată pentru a descuraja băieții răi să o folosească, deoarece trebuie să vă identificați inainte de a începe să o cheltuiți, atât online cât și offline, dar și Point of Sales (POS).

În total, există doar 100 de miliarde de YEM și din aceste 100 de miliarde, 40 de miliarde de YEM circulă în acest moment pe piață, iar acest număr nu va crește niciodată, înseamnă că nu va putea fi niciodată mai mult de 100 de miliarde de YEM. Acest lucru înseamnă că, pe măsură ce mai mulți utilizatori din întreaga lume utilizează Rainbow Currency(YEM) ca mod de plată, cererea pentru Rainbow Currency va crește, în timp ce oferta va ramane aceeași. Aceste două forțe ale pieței vor duce la creșterea prețului Rainbow.

Haideți să aruncăm o privire asupra Prezentării Generale

După cum putem vedea toate faptele descrise mai sus sunt fapte reale și indică faptul că; în YEM există un potențial mare de a crește mai repede decât oricare altă monedă cripto pe viitor.
Imaginați-vă despre o monedă digitală, care este chiar de la început, că mai multe companii o acceptă și este moneda principală pentru „Safe Zone”, ceea ce înseamnă că toate întreprinderile ce se vor alătura la SafeZone în viitor, o vor accepta ca opțiune de plată. Astfel, putem vedea un potențial mare pentru o creștere durabilă, pe termen lung și acest lucru este sigur că Rainbow Currency este aici pentru a rămâne pe termen lung și își va dezvălui secretele lumii.
Imaginați-vă care va fi prețul unui YEM atunci când Safe Zone va primi mii de companii care acceptă (YEM)? Desigur! Ar fi mult mai bine să actionați acum si să obtineți YEM-ul dvs. pentru un potențial viitor mare, decât așteptați.

Actualizare

Rainbow Currency (YEM) și celelalte monede si jetoane, sunt tranzacționate acum exclusiv pe www.yemexchange.com iar Crypto Coin Street & Crypto Coin House nu mai sunt piete unde să comercializați Rainbow Currency(YEM).

Eveniment recent:

Conferința Crypto din Londra, Partea 1 - 12 octombrie 2019

 Conferința Crypto din Londra, Partea 2 - 12 octombrie 2019

Actualizare despre UIA

Fundația Rainbow Currency - RCF, este acum listată oficial în Anuarul UIA. Uniunea Asociațiilor Internaționale (UIA) este un institut de cercetare non-guvernamentală, non-profit și un centru de documentare cu sediul la Bruxelles, Belgia și care funcționează sub mandatul Națiunilor Unite. Vă rugăm să consultați aici: https://uia.org/s/or/en/1122282533

Unde poti să folosești YEM?

Puteți cumpăra monede TMC , TVC , TEC, TSHC cu YEM pentru a le cheltui pentru achiziționarea de vehicule, vacanțe și imobiliare si articole de lux. Mai mult, vă puteți cheltui YEM direct pe aceste platforme: www.twnklbds.com , www.eeboox.com ,  www.safezone.info , www.solario.online și https://yem.deals/

 

Întrebări frecvente despre moneda Rainbow (YEM)

Ce este moneda Rainbow?

Rainbow Currency este o monedă creată pentru cumpărarea de bunuri 
și servicii online / offline.

Ce este moneda YEM?

YEM nu este o monedă diferită. Este un simbol al monedei Rainbow. 
Rainbow Moneda (YEM) este o monedă pentru cumpărarea de bunuri și servicii. 
YEM reprezintă banii tăi de zi cu zi - Your Everyday Money.

De ce YEM este diferit?

Rainbow Moneda (YEM) este diferită, deoarece, nu este creat doar pentru tranzacționare,  
scopul principal al acestei criptocurrency fiind acela de a fi banii pe care sa-i dvs. 
sa-i folositi zilnic, astfel încât să îl puteți cheltui ca pe moneda fiat.

YEM este o criptomonedă?

Da, YEM este o Cryptocurrency, este un simbol al monedei Rainbow
și înseamnă banii tăi zilnici (in traducere), denumire ce vine de la initialele cuvintelor
 in engleza - Your Everyday Money. 

Ce este Fundația Rainbow Currency?

Fundația Rainbow Currency este o organizație non-profit indexată la UIA
 (Uniunea Asociației Internaționale).

Ce face Fundația Monedă Curcubeu?

Rainbow Moneda este controlată și reprezentată de o corporație non-profit numită
Rainbow Currency Foundation ” iar consiliul administrativ este format din șapte 
candidați diferiți alesi de membri din cele șapte continenta, pentru a servi oamenii
ce detin si folosesc moneda Rainbow.

Unde se află Rainbow Currency Foundation?

Fundația Rainbow Currency este înregistrată în Nevada. 
Business ID: NVZ0171765116, 
Adresa; Rainbow Currency Foundation 500N Rainbow Blvd # 300 Las Vegas, NV89107.

Ce înseamnă RCF?

RCF înseamnă = Rainbow Currency Foundation .

Ce este YEM DEALS?

YEM Deals este un magazin de comerț electronic unde puteți cumpăra mărfuri cu 
Rainbow Currency (YEM). Suma reală a unui produs este plătită în YEM, 
iar transportul sau orice alte taxe sunt plătite în monedă fiat, precum USD / EURO.
Sursa articolului(traducere): safezoneprimer.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu