marți, 6 august 2019

Fuziunea UAC Holding GmbH (Unicorn Network) cu TC Entertainment Electronics AG este acum anuntată oficial publicului

UAC Holding GmbH (https://uacholding.de) este un conglomerat care se ocupă de imobiliare, mobilitate (mașini, camioane, avioane, nave și tot ce are legătură cu mobilitatea), oferte de vacanță, cumpărături, divertisment, energie solară, marketing și mult mai mult. Este prima companie din lume al cărei capital social a fost plătit integral cu cryptocurrency https://www.rainbowcurrency.com/1000000812 

TC Entertainment Electronics AG (https://www.telecontrol.de) este specializată în TV unic și brevetata / produse în bandă largă și tehnologie peer to peer. 

Mai jos este o Traducere Google a anunțului public dat în Limba Germană aicihttps://www.wallstreet-online.de/nachricht/11654472-tcu-ag-absichtserklaerung-verschmelzung-uac-holding-tc-unterhaltungselektronik-ag 


" Publicarea informațiilor interioare în conformitate cu articolul 17 MAR 

Koblenz (pta039 / 05.08.2019 / 22: 55) - Consiliul de administrație al TC Unterhaltungselektronik AG și conducerea UAC Holding GmbH au la 5.08.2019 o scrisoare de intenție pentru fuziunea propusă de UAC Holding GmbH cu compania listată TC Unterhaltungselektronik AG cu data de fuziune emisa la 01.07.2019. 

Fuziunea urmează să fie evaluată și, dacă este necesar, pregătită în consecință în următoarele două luni pentru a fi supusă spre rezoluție în Adunarea generală anuală a TC Unterhaltungselektronik AG și în cadrul unei reuniuni a acționarilor UAC Holding GmbH. 

Acționarii UAC Holding GmbH urmează să primească acțiuni recent emise la TC Unterhaltungselektronik AG pentru activele contribuite ca parte a unei majorari de capital. 

Consiliul de administrație al TC Unterhaltungselektronik AG și conducerea UAC Holding GmbH văd avantajele fuziunii, în special în consolidarea poziției sale pe piață, în creșterea lichidității și, în general, a efectelor sinergice. 

TC Unterhaltungselektronik AG este specializată în tehnologii peer-to-peer. 
UAC Holding GmbH (HRB 20401 KI) investește în imobiliare și tehnologii inovatoare, cu accent pe FinTech, Blockchain și Energy. ( www.uacholding.de )

Expeditor: TCU AG 
Adresa: Im Kimmelberg 2-4, 56072 Koblenz 
Țară: Germania 
Persoana de contact: Petra Bauersachs 
Telefon: +49 172 6584139 
E-mail: bauersachs@telecontrol.de 
Website: www.telecontrol.de 
ISIN (e): DE0007454209 
Burse: Piața reglementată din Frankfurt; Piață liberă din Stuttgart
sfarsit "

TCU AG: 
- Scrisoarea de intenție de fuzionare a UAC Holding GmbH cu TC Unterhaltungselektronik AG | wallstreet-online.de 
- Articolul complet la: 
https://www.wallstreet-online.de/nachricht/11654472-tcu-ag-absichtserklaerung-verschmelzung-uac-holding-tc-unterhaltungselektronik-ag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu