TWNKL.ESTATE

Acest mesaj este actualizat pe: 11 septembrie 2020

În acest articol veți afla totul despre 

Twnkl Estate.

Actualizare:

S-au facut rezervari de Proprietăți în Dubai, Germania, Uganda, iar in curand va urma Spania si in alte locatii de pe frumoasa noastra planeta

La Twnkl Estate cumpărăm tot felul de imobile în diferite țări, punem proprietățile pe blockchain (contor digital) și vindem drepturi de proprietar, complete sau fracționare, prin contracte inteligente membrilor nostri. Singura monedă pe care o acceptăm la plată este Twnkl Estate Coin (TEC), și este disponibilă la www.yemexchange.com 

Actualizare importantă:

Acum puteți găsi proprietăți noi zilnic sau săptămânal doar pe: https://twnkl.estate

Mai multe actualizări!

Acum puteți găsi și rezerva proprietăți imobiliare pe https://Twnkl.Estate, puteți găsi și pagina cu întrebări frecvente, pentru orice fel de asistență suplimentară, vă rugăm să vă conectați la https://Safe.Zone și să contactați asistența pentru ajutor si suport.

Video introductiv Twnkl Estate

Ce este Twnkl Estate Coin
Moneda Twnkl Estate (TEC) este o monedă virtuală care a fost creată în special pentru plățile imobiliare la https://twnkl.estateA fost construită pe TwnklChain cu o ofertă fixă ​​de 166 de milioane de monede. TEC este combinat cu cea mai recentă tehnologie blockchain, care îmbină imobiliare și blockchain împreună, și vă permite să cumpărați imobiliare prin blockchain, fără a părăsi țara.
Exemplu; dacă proprietatea de pe site-ul twnkl.estate este listată din SUA și locuiți în Marea Britanie, deci nu trebuie să mergeți în SUA și să participați la proprietatea respectivă. Doar participați la baza de proprietari fracționari a TEC prin tehnologia blockchain, care este modalitatea de a plăti imobiliare în monedă imobiliară. Niciodată nu a fost mai ușor ca acum, să participi la cea mai mare industrie din lume, cu câteva clicuri pe ecran? Da, este și mai ușor, și mai fiabil.

Urmăriți cum se utilizează site-ul web Twnkl Estate:

Care sunt avantajele TwnklEstate Coin (TEC) și pentru ce este creată această monedă virtuală?

(TEC) este creat doar pentru Cumpărarea / Vânzarea activelor imobiliare prin intermediul Blockchain, din întreaga lume. Vor fi disponibile sute de proprietăți imobiliare cum ar fi: Spații de birouri, Casă rezidențială, Locuri de vânzare cu amănuntul, Terenuri și apartamente, toate vor fi disponibile pe https://Twnkl.Estate  unde puteți cumpăra și închiria orice doriți.
Literal, (TEC) conectează Lumea imobiliară cu Blockchain, și lumea digitală si Tehnologia. Așadar, acum (TEC) a facilitat participarea oamenilor din întreaga lume în lumea imobiliară prin intermediul Blockchain. Și acum puteți deține sau vinde active imobiliare cu monedă virtuală, și această monedă nu este Bitcoin, Ether, Ripple sau oricare alta, dar în exclusivitate Rainbow Currency (YEM) este moneda cu care puteți cumpăra Twnkl Estate Coin (TEC), deoarece, cu Twnkl Estate Coin (TEC) puteți deține active imobiliare.Cum să cumpărați moneda Twnkl Estate (TEC)?

Nu puteți cumpăra Twnkl Estate Monetă (TEC) cu moneda Fiat ca; USD, EURO sau orice altă monedă Fiat. Așadar, puteți cumpăra și exclusiv monede Twnkl Estate (TEC) cu Rainbow Currency (YEM) , asta înseamnă; dacă doriți să cumpărați monedă TwnklEstate (TEC), atunci mai întâi aveți nevoie de moneda Rainbow (YEM) pentru a cumpăra moneda Twnkl Estate (TEC).

Așadar, dacă nu ați auzit încă despre moneda rainbow (YEM), mergeți pe link-ul de mai jos și aflați.

De unde să cumpărați monedă TwnklEstate (TEC) și monedă curcubeu (YEM)?

Puteți cumpăra exclusiv atât moneda Rainbow (YEM), cât și moneda TwnklEstate (TEC) numai pe www.yemexchange.com 

Dacă doriți să cumpărați monedă Rainbow (YEM), vă rugăm să vizitați articolul de mai jos.

Câștigă cu Twnkl Estate

Acum puteți câștiga cu programul de afiliere Twnkl Estate. Pur și simplu, alăturați-vă Twnkl Estate și invitați alțe persoane. Ori de câte ori există cineva care cumpără pe Twnkl Estate, astfel încât să primiți comisioane atunci când proprietățile lor sunt rezervate. Nu există nici o limită de câștig. Puteți câștiga comisioane nelimitate cu acesta. Începeți chiar de astăzi.

Actualizare: Puteți găsi actualizări pe site-urile Twnkl Estate și reguli de adaugări de proprietăți noi, astfel încât, de fiecare dată când există o proprietate nouă, puteți vedea actualizarea în partea de sus a paginii. Deci, vă rugăm să vă uitați la https://twnkl.estate pentru mai multe proprietăți imobiliare. 

Intrebari si raspunsuri:Ce este Twnkl Estate?

Twnkl Estate este un proiect imobiliar bazat pe Blockchain. 
Acum nu este nevoie să cumpărați o proprietate întreagă, puteți rezerva parti fractionale, 
pentru orice proprietate disponibilă la Twnkl Estate.

Ce monedă este acceptată la Twnkl Estate?

La Twnkl Estate este acceptată singura monedă numita Twnkl Estate Coin (TEC).

Ce este Twnkl Estate Coin?

Twnkl Estate Coin este o monedă criptografică și poate fi obtinuta numai cu Rainbow Currency (YEM). 
Moneda Twnkl Estate (TEC) este creată pentru a cumpăra imobiliare în toată lumea. 
Puteți cumpăra proprietăți intregi sau parti fracționată de proprietati cu această monedă.

Ce înseamnă TEC?

TEC reprezintă Twnkl Estate Coin. Este un simbol al monedei Twnkl Estate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu