marți, 20 noiembrie 2018

Valuta RAINBOW: de ce e recomandat sa o detii

Moneda Rainbow are trei denumiri(denominari):
Rainbow, care conține 1.000 de Glitter, 
Glitter, care conține 1.000 Twnkl 
Twnkl, care este cea mai mică valoare nominală în Rainbow Currency, și care este tranzacționată pe piața deschisă, in platforma CCH (www.cryptocoin.housesi pe platforma TwnklBuy ( www.twnklbuy.com ), sub simbolul YEM (Your Everyday Money) 

Există doar 100 de miliarde de Twnkl în total și acest număr NU poate fi mărit. Acest lucru înseamnă că, în condițiile în care, mai mulți utilizatori din întreaga lume utilizează Rainbow ca modalitate de plată, cererea pentru aceasta valuta digitala va crește, în timp ce aprovizionarea este fixă. Aceste două forțe de piață vor determina creșterea prețului Rainbow.

În doar o săptămână, peste 20 de miliarde de Twnkl-s au fost comandate de mai mult de 2000 co-fondatori ai Fundației Rainbow, împrăștiați pe tot globul, iar restul de 30 de miliarde de monede disponibile pentru vânzare către public, au fost oferite în timpul perioadei ICO Rainbow. Restul de 50 de miliarde de monede sunt rezervate recompenselor membrilor Rețelei Unicorn, prin intermediul activităților lor în Safe Zone, in promovarea de companii din întreaga lume, care se vor alătura Safe Zone și vor accepta RAINBOW, ca modalitate de plată, permise membrilor rețelei Unicorn și ca remunerație pentru Consiliul de Conducere al Rainbow Currency – membrii acestuia fiind aleși dintre co-fondatorii monedei Rainbow, în conformitate cu regulamentul de votare.

Rețeaua Unicorn a fost înființată de mai mult de 4.000 de membri împrăștiați în întreaga lume. Din 2011 și până acum, avem deja mai mult de 30 de companii, care sunt gata să decoleze masiv, împreună cu alte companii, care se alătură Safe Zone.
Safe Zone este rețeaua deschisă care salută toate afacerile de calitate, care au fost / sau sunt recomandate de membrii rețelei Unicorn Network, aflati pe tot globul. 

Se numește Safe Zone, deoarece tuturor companiilor, care se alătură rețelei noastre deschise, le vor fi scanate site-urile Web zilnic de către Safe Zone, pentru a se asigura că nu există viruși, malware, hackeri și alte coduri rău intenționate, găzduite pe site-urile lor, pentru a proteja utilizatorii și companiile, să fie atacațe de aceste coduri rău intenționate, încorporate pe site-urile lor.

Afacerile găzduite în Safe Zone isi pot promova și/sau vinde produsele / serviciile lor de bază membrilor rețelei Unicorn, care crește zilnic, datorită modelului de afaceri profitabile prin afiliere, care permite membrilor să fie plătiti cu comisioane, atat pasive cat și active, pe 5 generații adancime, fără obligația de a cumpăra sau de a vinde nimic, pentru a primi aceste comisioane pasive.
Publicul a beneficiat de posibilitate participarii la deținerea unei părți din valuta digitala RAINBOW foarte limitata si disponibila pentru vânzare în timpul perioadei ICO.

După perioada de ICO, valuta Rainbow(YEM) se poate cumpara pe piața publica, iar forțele pieței vor determina prețul, pe care îl veți plăti pentru fiecare YEM.

Fiti sigur ca, nu faceți nici o greșeală atunci cand decideti sa deveniti proprietar al acestei valute digitale, deoarece veți avea nevoie în curând de valuta Rainbow, pentru a cumpăra produse / servicii de calitate vândute în zona dvs. locală și / sau la nivel internațional, deoarece toate întreprinderile de calitate se vor alătura în cele din urmă Safe Zone, din motivele explicate mai sus și vor oferi oferte speciale, oferite pentru cei care își vor cumpăra produsele / serviciile utilizând moneda Rainbow. Necesitatea de a avea valutele Rainbow pentru a obține reduceri, va crește cererea pentru valuta digitala Rainbow și va creste prețul acesteia.
Alegeți sa o cumparati acum, înainte ca prețul să se ridice tot mai mult și obțineți ocazia de a vă crește bogăția, pe măsură ce crește prețul Rainbow.

Du-te și acționează acum înainte să fie prea târziu!

>>> Oricine vrea sa cumpere YEM la un pret bun, o poate face acum foarte usor. E necesar ca mai intai sa fie un membru al retelei UnicornNetwork sau in site-ul RainbowCurrency(RC). Daca nu esti inca membru, poti deveni membru al site-ului RainbowCurrency accesand link=ul meu de invitatie AICI.

Dupa ce ai creat contul in site-ul RainbowCurrency, ai primit PerNum-ul tau si ai confirmat inscrierea prin link-urile primite in inboxul emailului folosit la inscriere (important: in momentul in care va creeati cont in site-ul RainbowCurrency, automat deveniti membru in toate site-urile anexe / partenere a retelei UnicornNetwork / SafeZone, ceea ce inseamna ca puteti sa accesati toate aceste site-uri, folosind aceleasi date pentru logare), trebuie să iti faci cont in platforma de tranzactionare  CryptoCoin.House(CCHwww.cryptocoin.house , sa va activati contul si sa va încarcati documentele de indentitate si dovada de adresa, ca să fiti verificat pentru a fi acceptat sa faceti tranzactii, si numai dupa ce veti face acesti pasi, veti putea sa depuneti bani in balanta CCH, pentru a cumpara monede YEM. Apoi trebuie doar să vă conectați la CCH și să cumpărați de la butonul BUY.

Nota: YEM => simbolul de tranzactionare pentru TWNKL, care este cea mai mica unitate a monedei Rainbow (YEM vine de la sloganul Your Everyday Money, ales pentru a reprezenta importanta valutei Rainbow)

Ordinele de cumpare:

Dacă doriți să cumpărați YEMs pe platforma de tranzactionare CryptoCoin.House(CCH), puteți să de alegeți moneda dorită(in www.cryptocoin.house mai sunt si alte monede si jetoane din blockchainul Twnklchain), mergeti pe butonul Cumpară(BUY) si veti gasi ofertele care așteaptă cumpărătorii.
Introduceți volumul de monede pe care doriți să îl cumpărați si urmați pasii.

Trebuie mai întâi să aveți suficienti USD în contul dvs. pentru a acoperi achiziția pe care intenționați să o faceți. 

De asemeni puteti cumpara YEM, fara sa va inscrieti ci doar va logati cu aceleasi date folosite la inscrierea in RainbowCurrency prin SafeZone, din platforma Twnklchain(mai multe detalii despre Twnklchain AICI).

Mult succes !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu