sâmbătă, 2 februarie 2019

Rezervari pentru noul iPhone XS Max 512GB auriu(original).

Ti-ai dorit sau iti doresti un telefon de la un brand renumit ca iPhone, dar preturile nu te lasa nici macar sa visezi la unul? Acum ai ocazia sa-ti implinesti visul de a avea si tu un astfel de telefon, la un pret incredibil, si crede-ma ca nu exagerez deloc cand spun asta. Singurul inconvenient este ca v-a fi un timp de asteptare, dar cred ca asta compenseaza pe deplin diferenta de pret. Crezi ca asta ar fi o afacere buna pentru tine?                                                                     

Deci iata ce ai de facut...

Compania noastra a făcut o înțelegere, pentru achiziționarea acestor telefoane, cu comanda vrac și vor vandute cu câte 20.000 YEM, fiecare. 

Puteti observa mai jos diferentele de pret(in dolari)..., sau puteti cauta singuri pe internet.

Retail => 1500 - 1800 $
Ebay => 1100  - 1300 $
*** YEM => 200 $ (Valoarea de azi) PLUS TAXE.
                                                                            (1YEM = 0.01$)

TRANSPORT GRATUIT.
Puteti face rezervări acum ... 
*** Va exista o perioadă de așteptare

1) Daca detineti valuta RainbowCurrency(YEM), tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la WazzUb, sa va logati in contul dvoastra si apoi  rulati pagina la Proiecte>RainbowCurrency(YEM)>Reservation for iPhone XS Max 512GB Gold Color si introduceti numarul de bucati dorite. 

2) Daca nu detineti valuta RainbowCurrency, va trebui să va configurați un cont gratuit la TwnklBuy pentru a cumpara monede(YEM). 
Accesati acest tutorial detaliat pentru membrii noi si existenti, cu privire la modalitatea de inscriere si cumparare a valutei Rainbow(YEM) pe platforma TwnklBuy, intr-un mod sigur si privat. 

Dupa ce ati configurat contul si ati cumparat monedele necesare rezervarii(in functie de cate telefoane doriti sa achizitionati), urmati pasii si link-urile prezentate mai sus, la punctul 1.




Nu ezitati sa ma contactati daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.
Ma puteti contacta astfel:
Telefon: 0726.723.593
WowApp: fanicarahaian
WazzUb: cu PerNum 1000000812 sau 290866  sau direct pe Profilul meu
Skype: fanydell66
Facebook: FanicaRahaian



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu