sâmbătă, 10 august 2019

PERNUM: ce este si cum functioneaza?


CE ESTE PERNUM? 
- PerNum este numărul dvs. personal de protecție
În cadrul SafeZone, vă oferim o experiență perfectă pe internet, mai ales atunci când este vorba de intimitate, securitate și calitate. Doar pentru a vă oferi un exemplu pentru modul în care vă protejăm intimitatea, permiteți-ne să vorbim despre PERNUM.  
PERNUM este numărul dvs. personal pentru mascarea tuturor datelor personale, cum ar fi; numere de telefon, adrese de e-mail, nume de chat, detalii despre cartea de credit, puncte de întâlnire și multe altele. În loc să vă răspândiți datele private pe internet, pur și simplu păstrați datele doar intr-un singur loc, foarte sigur; criptate pe serverul nostru PERNUM, iar apoi pur și simplu, vă oferiți doar numărul dvs. PerNum pentru comunicare și tranzacții. PerNum poate fi asemănat parțial cu un CNP, doar că avantajele oferite, sunt semnificativ mai multe in cazul PerNum-ului. În câteva minute, vă voi oferi o descriere mai aprofundată asupra modului în care funcționează PERNUM.  



Un exemplu de securitate: am integrat autentificarea în două etape în site-urile noastre, care este un PIN One-Time, adică este un PIN folosit o singură dată în plus față de parolă. Acest PIN unic este stratul suplimentar de securitate. Creați-vă un cod PIN secret de 6 cifre(pe care numai dvs. să-l cunoasteți, dar să nu fie ceva semnificativ și pentru alții, adică nu folosiți data nașterii, numărul străzii și al blocului, lucruri pe care oricine le poate intui, dacă vă cunoaște puțin), un cod in genul celui folosit pentru serviciile bancare online. Acest PIN Master de 6 cifre este utilizat pentru a genera un PIN aleatoriu unic ori de câte ori doriți să vă conectați, să vizualizați sau să vă modificați datele personale sau să efectuați orice tranzacție. Chiar dacă hackerii ar cunoaște numele de utilizator și parola dvs., aceștia nu vor putea să vă acceseze contul, să vă vadă datele dvs. personale sau să facă orice tranzacții în numele dvs. neștiind acest Pin Master.



Astfel că, numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, numerele de cont, adresele de expediere, numele de chat, detaliile cărții de credit, punctele de întâlnire – puneți pur și simplu toate datele dvs. private sub "umbrela" unui simplu număr de 10 cifre; numărul tău personal, PerNum!



Cum functioneaza un PerNum?
Aveți un Pernum, să zicem 1234567890, iar persoana la care doriți să trimiteți un e-mail trebuie sa aiba de asemeni un Pernum, să zicem 0987654321; ceea ce faceți pur și simplu este să trimiteți un e-mail în loc de o adresă de e-mail, pur si simplu îl trimiteți destinatarului 0987654321. Baza noastră de date PERNUM va verifica dacă persoana din spatele Pernum 0987654321 dorește să primească e-mailuri de la Pernum-ul dvs.; dacă nu, e-mailul dvs. nu va fi difuzat și veți primi un mesaj că această persoană nu dorește să primească e-mailuri de la dvs. Desigur, dacă aceasta este o persoană pe care o cunoașteți și ați vorbit cu această persoană înainte, ea vă cunoaste Pernum-ul și astfel sunteți acreditat și e-mailul dvs. va fi livrat. 
Asta inseamna ca:
a) cineva ar trebui să știe Pernum-ul dvs., și
b) trebuie să trimită email-urile lor dintr-un alt cont PERNUM; ceea ce înseamnă că nu există nici o șansă pentru e-mailurile SPAM!
Deci, în lumea perfectă a internetului, toate cele 4.000.000.000 de oameni de pe această planetă, cu acces la internet, ar avea un Pernum și ar folosi sistemul nostru intern de e-mail PERNUM.
Dar, desigur, majoritatea oamenilor folosesc alte servicii cum ar fi Gmail, Hotmail sau Yahoo Mail sau una dintre mii de alte servicii de e-mail. Cu acest sistem deschis de e-mail-uri, aceasta este problema – asta e ceea ce provoacă toate e-mailurile spam. Utilizați adresa dvs. de e-mail pentru a vă înregistra pentru buletine informative, pentru servicii, pentru conturi de cumpărături; și când una dintre aceste zeci sau chiar sute de baze de date este hacked, băieții răi au adresa dvs. de e-mail; și băieții răi vă pot trimite spam.  
Deci, desigur, PERNUM oferă și o soluție aici. Nu trebuie să vă schimbați adresa de e-mail existentă, dacă nu doriți.
Pur și simplu utilizați PERNUM ca un scut; ceea ce înseamna că, cu numărul dvs. personal Pernum, puteți să configurați nu numai alte PerNum-uri de la care doriți sa primiți e-mailurile, dar puteți adaugă și prietenii și partenerii de afaceri (Gmail, Hotmail, Yahoo Mail sau orice altă adresă de e-mail) pe lista dvs. albă.

Iar acum le spuneți că 1234567890@pernum.email  este noua dvs. adresă de e-mail, astfel încât traficul prin e-mail să treacă prin serviciul PERNUM, iar PERNUM va face același control ca înainte - va verifica dacă expeditorul se află pe lista dvs. albă,
.. va trimite e-mailul în contul dvs. de e-mail.
Dacă, de exemplu, vă înscrieți pentru un site nou sau dacă aveți un nou contact personal, nu trebuie nici măcar să îi dați adresa dvs. de e-mail privată. Pur și simplu împărtașiți 1234567890@pernum.email  , iar e-mailul va fi livrat la Gmail, Hotmail, Yahoo mail, indiferent de contul de poștă electronică, dar expeditorul nu va cunoaște niciodată adresa dvs. reală de e-mail. Deci, dacă serverul lor este hacked, cu adresa dvs. de e-mail pe serverul lor, băieții răi nu vor afla adresa dvs. de e-mail privată. Singurul lucru pe care l-ar învăța este 1234567890@pernum.email . Și dacă trimit un e-mail la această adresă de e-mail și nu sunt lista albă, aceasta nu va fi livrată. Prin urmare, PERNUM este instrumentul perfect pentru a vă face contul de e-mail existent, confidential și fără spam.  
Dacă primiți un e-mail suspect de la unul din persoanele de pe lista dvs. albă, există două opțiuni: au trimis-o, deci vă puteți gândi dacă doriți să mai primiți e-mailuri de la ei în viitor; sau, ați putea fi destul de sigur că nu a fost personal, deci există o șansă mare ca contul lor de e-mail să fi fost hacked. Prin urmare, datorită PERNUM, veți putea să le spuneți: „Contul tău de e-mail a fost spart. Trebuie să faci ceva".



Desigur, PERNUM este mult mai mult decât un instrument de e-mail, confidențial și fără spam.
Ceea ce puteți vedea aici este designul nostru pentru aplicația noastră PERNUM. Puteți vedea prin simboluri că pe lângă PERNUM e-mail, vom oferi PERNUM Talk, PERNUM Chat și PERNUMPAY.



Vom avea propriul browser de internet PERNUM, iar Pernum-ul dvs. va fi adresa dvs. URL pentru site-ul dvs. personal, pagina Facebook sau pagina BOBL. PERNUM vă va direcționa către orice adresă, dar nu trebuie să partajați adresa; introduceți doar punctul de întâlnire sau adresa dorită în sistemul PERNUM și pe server, și creați cine va putea să se întâlnească cu dvs. Așadar, numai pe lista dvs. albă de navigare, când vor spune: „Hei, PERNUM, duceți-mă la Pernum 1234567890, ei vor vedea și vor primi adresa pentru software-ul lor de navigație. Și, în plus, Pernum-ul tău va fi cheia ta pentru cele mai bune oferte.

Sursa articol: angelsaioc.ro
Creatorul imaginilor din articol: angelsaioc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu