sâmbătă, 3 august 2019

Toate proiectele aflate sub umbrela SafeZone

https://www.unitedamericancapital.net/
CE ESTE „United American Capital Corporation” (UAC)?
United American Capital Corporation (UAC) - este compania holding (sau compania-mamă) a întregii rețele Unicorn; gestionata de fondatori.
Dan Settgast, CEO-ul United American Capital Corporation(UAC).
Din 2004 ei construiesc un portofoliu de riscuri extrem de profitabil, concentrându-se pe piețe emergente, cum ar fi securitatea internetului, îngrijirea sănătății, energia solară, divertismentul, imobiliare și comerțul electronic. În decurs de 14 ani, și-au transformat capitalul autorizat de 600 milioane USD în active de peste 4 miliarde USD.
Viziunea lor a inclus un fenomen de împărtășire a succesului care i-a implicat pe oameni, pe toți noii membri, și modul în care "ÎMPREUNĂ, NOI SUNTEM PUTEREA" - această viziune care, în toți anii ce au urmat (dar si in cei care vor urma) nu s-a schimbat și va include întotdeauna activarea Puterii "NOI"!
De la începutul viziunii lor, metoda de funcționare a UACC a fost întotdeauna aceea a unei rețele de site-uri care încorporează confidențialitate, calitate și protecția datelor - ceea ce este exact ceea ce a fost făcut și va continua să fie făcut.
Prin activarea Puterii „Noi”, noi toți suntem împreună, facem o diferență, o diferență imensă și vom continua să facem acest lucru.
Dacă sunteți interesat să faceți afaceri cu aceștimari vizionari, trimiteți un e-mail la contact@perfectinter.net

© 2004 - 2018 United American Capital Corporation 
Toate drepturile rezervate 

Înregistrarea nr. 246416-98 în Oregon 
7201 W Lake Mead Blvd # 200 
Las Vegas, NV 89128
CE ESTE REȚEAUA UNICORN ?
"Rețeaua Unicorn este destinată tuturor oamenilor care înțeleg că fiecare ființă umană este unică și că fiecare persoană are dreptul să fie respectată așa cum este."
Viziunea fondatorilor
Povestea rețelei Unicorn a început în 2006, când fondatorii Dan, Nicole și Roland au creat viziunea unei rețele globale de site-uri web sigure, complet GRATUIT și respectând confidențialitatea fiecărui utilizator. Au visat la o comunitate internațională de oameni care gândesc și activează puterea „Noi” și crearea a ceva ce nu s-a mai făcut niciodată, ca grup global de ființe umane din toate țările, rasele și religiile.
Credem că este una dintre cele mai profunde dorințe ale fiecărui individ de a trăi într-o lume pașnică și respectuoasă. Vrem să contribuim la toate acestea și vom face totul pentru a atinge acest obiectiv. De aceea, am ales cuvintele „Schimbăm magic lumea” pentru a descrie rețeaua Unicorn.
Rețeaua Unicorn ( www.unicorn.network ) urmărește valorile pe 8 nuclee(confidențialitate, securitate, calitate, respect, familie, caritate, beneficii și influență) pentru a oferi inovații în multe sectoare, atât în ​​lumea online cât și offline și este alimentată de „Puterea noastră”. Toată lumea poate avea un Pass SafeZone și poate accesa orice site din rețeaua Unicorn sau site-ul rețelei SafeZone cu aceleași date certificate de autentificare.
"Ne bucurăm că, atunci când ne-am împărtășit viziunea cu publicul în 2011, am găsit peste 4.000 de oameni din 150 de țări diferite, care gândesc ca noi. Îi numim membrii noștri fondatori Unicorn și împreună cu ei am creat ceea ce putem vedea astăzi si numim Rețeaua Unicorn."

VIDEO: Ce obțineți folosind rețeaua Unicorn?



PROIECTELE RETELEI UNICORN
CE ESTE SAFEZONE ?
SafeZone https://safe.zone/   este o rețea deschisă dedicată pentru maxima confidențialitate, securitate și calitate, care asigură cel mai mic decalaj între lumea online și lumea offline, aducând impreuna consumatorii și întreprinderile. Toată lumea poate avea un Pass SafeZone și poate accesa orice site web al rețelei SafeZone cu aceleași certificate de autentificare.  https://www.safe.zone/290866SAFEZONE pt. Intreprinderi www.safezone.info
https://www.safezone.info/290866
Valori etice fundamentale
De asemenea, am creat un nou standard de calitate pentru site-uri web, magazine, aplicații și chiar pentru publicitate, pentru ca sigiliile noastre să poată fi de încredere. Se numește SafeZone, deoarece toate companiile care se alătură rețelei noastre deschise cu site-urile lor vor trebui să-și verifice zilnic site-urile SafeZone pentru a se asigura că nu există viruși, malware, hackeri și alte coduri rău intentionate găzduite pe site-urile lor web, pentru a ne proteja utilizatorii din SafeZone și companiile înșiși să nu fie atacațe de aceste coduri malițioase, încorporate pe site-urile web. SafeZone oferă funcții de securitate cu un standard de cea mai înaltă calitate și acesta este un loc perfect pentru a lucra ca afacere.

© 2019 SafeZone, Inc. Toate drepturile rezervate.
https://www.rainbowcurrency.com/290866
CE ESTE MONEDA RAINBOW(YEM)?
Moneda Rainbow NU este o investiție într-un anumit proiect. Când dețineți Rainbow Currency, nu dețineți drepturi de participare, acțiuni sau drepturi de distribuire a veniturilor. Pur și simplu păstrați un nou Cryptocurrency inteligent, creat pentru a face procesele de plată globale și locale mai sigure, mai ieftine și mai simple.
Moneda este administrată, controlată și reprezentată de Fundația Rainbow  ( www.rainbowcurrency.org / ), o Fundație Non-Profit care este înregistrată în Delaware, SUA. 
https://www.rainbowcurrency.org/

Consiliul de administrație al Fundației Rainbow este alcătuit din 7 persoane, alese de toți deținătorii de monede, de pe 7 continente / regiuni diferite.
Prin urmare, este garantat că nimeni nu va putea modifica regulile sau manipularea monedei. Rainbow Currency este partenerul oficial al SafeZone și, de la bun început, multe magazine online, furnizori de servicii și POS-uri locale acceptă Rainbow Currency pentru plăți.

Consiliul de administrație al Fundației Monedă Rainbow a fost ales de către titularii YEM, din toate părțile lumii.
Misiunea Consiliului este să construiască moneda Rainbow Currency (YEM), într-o formă recunoscută la nivel internațional de schimb și sistem monetar, care va deveni un nume al gospodăriei și o componentă majoră în lumea criptomonedei.
© 2017 - Fundația Rainbow Currency 2019. Toate drepturile rezervate.
CE ESTE YEMCHAIN?(este o nouă dimensiune a Blockchain )  https://www.yemchain.com/
Rainbow Currency are propriul său blockchain numit „YEMChain”.
Aplicația PerNumPay a fost lansată împreună cu noul blockchain pe 15 august 2018. În viitorul apropiat, vom cumpăra tot ce dorim în siguranță cu aplicația PernumPay din zona sigură „SAFEZONE” cu moneda numită Rainbow Currency (simbol de tranzactionare YEM). Această monedă din 15 august 2018 se află în acest nou blockchain privat numit TWNKLCHAIN - unde va fi posibil să efectuam milioane de tranzacții foarte rapid si cu taxe infime. Veți experimenta cea mai convenabilă procedură de plată, asociată cu confidențialitate și securitate maximă. Proprietarii de afaceri vor găsi toate cerințele legale îndeplinite, în special suma exactă a tranzacției în moneda lor națională, care este necesară pentru a calcula valoarea TVA-ului care trebuie plătită. Mai mult, valoarea este importantă pentru o contabilitate corectă.
© 2018 SafeZone, Inc. Toate drepturile rezervate.
Ce este YEMExchange? (este noua bursa a YEM

YEM Exchange este bursa oficială și exclusivă pentru YEM și monedele sale secundareIn tabloul de bord puteți vedea perechile valutare care pot fi tranzacționate în acest moment pe piața deschisă și pe piața privată.

Trade înseamnă piață publică, iar OTC înseamnă piață privată, cunoscută sub numele de TwnklBuy în trecut.

(Notă): Twnklbuy este acum integrat în YEM Exchange cu numele de OTC.

Ce pot tranzacționa pe YEM Exchange?

Puteți tranzacționa exclusiv YEM și toate celelalte monede secundare ale YEM la YEM Exchange .

Care sunt submonedele YEM?

Există mai multe monede secundare ale YEM. Iată numele:

1. Monedă Twnkl Estate (TEC)

2. Monedă de cumpărături Twnkl (TSHC)

3. Monedă de vacanță Twnkl (TVC)

4. Monedă de mobilitate Twnkl (TMC)

CE ESTE PERNUM?
Sistemul PERNUM este creat pentru a masca toate datele dvs. personale, inclusiv numărul dvs. de telefon, adresa dvs. de e-mail, numele de utilizator, detaliile cărții de credit, numerele contului, adresa de expediere și multe altele.
RECOMANDAT DE EXPERTII DE SECURITATE CYBERNETICA, PERNUM este singurul sistem de confidențialitate pe internet, care se califică pentru Sigiliul de încredere SafeZone. În plus, cei mai importanți experți în securitate informatică recomandă PERNUM pentru confidențialitate maximă și protecție de identitate.
+++ PROTEJEAZĂȚI DATELE PRIVATE +++ OBȚINE PERNUMul TAU GRATUIT +++
© 2016 - 2018 PerNum, Inc. Toate drepturile rezervate

CE ESTE TWNKLSHOP ?
TWNKLSHOP este locul în care visele dvs. pentru achiziții de bunuri de LUX, de la firme cu branduri de renume devin realitate.
Puneți produsul dorit în lista noastră de dorințe, invitați si alți membri să voteze pentru produsul dorit de dvs., închideți un contract inteligent la prețuri imbatabile, si primiți-vă articolul în 8 sau 16 luni. 

Puteți economisi până la 95% în comparație cu prețul net al oricărui produs de peste 500 USD, datorită modelului nostru de afaceri NOU inventat cu „Smart Contract”, Cryptocurrency și Blockchain.
Dar trebuie să fii rapid, deoarece fiecare ofertă este strict limitată.
© 2019 Twnkl Shop, Inc. Toate drepturile rezervate.
       https://www.twnkl.estate/1000000812
CE ESTE TWNKLESTATE?
TWNKLESTATE este o societate mixtă formată din experți internaționali în domeniul imobiliar, experți în blockchain și experți în marketing.
Combinând zeci de ani de experiență în sectorul imobiliar pentru retail, birou, vacanță și proprietăți rezidențiale, cu avantajele tehnologiei moderne blockchain, am dezvoltat un model de afaceri impresionant pentru industria imobiliară internațională.
© 2018 United American Capital Corporation. Toate drepturile rezervate.
CE ESTE YEMBIDS                                          https://www.yembids.com/
YEMBIDS este cel mai bun site web pentru a cumpăra și vinde articole folosind moneda Rainbow(YEM).
YEMBIDS este un site de licitație deschis care oferă o platformă de piață P2P pentru cumpărători și vânzători. Sistemul exclusiv cu 2 portofele prin Pernum și SafeZone oferă o protecție unică atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, deoarece YEM-urile lor nu abandonează niciodată blockchainul, dar sunt protejate în timpul procesului de cumpărare și vânzare, în timp ce plățile protejate pot fi efectuate fără comisioane de plată.
© 2018 Shobbit, Inc.
CE ESTE BIGGESTTALENT?
Biggest Talent(Cel Mai Mare Talent in traducere) este un concurs global în care descoperim noi oameni talentați și îi ajutăm să își realizeze visele, arătând lumii talentul lor frumos.
https://biggesttalent.com/1000000812
Începutul celui de-al 4-lea sezon al celui mai mare concurs de talente 2018
BiggestTalent este pentru a ajuta oamenii să se bucure de viață, de a ajuta talentele să devină faimoase; și, poate, dacă sunt foarte talentați, invitându-i la Las Vegas pentru show-ul nostru final, contribuim la crearea de noi STAR-uri internaționale! Cine știe? Nici chiar ei nu s-ar gândi la asta, trăind într-un colț al planetei noastre.
Copyright © 2008-2018 Most Famous, Inc .. Toate drepturile rezervate.
  
CE ESTE CASHBACKMARKETING?
Cashback Marketing ( CBM ) este un fenomen de partajare a succesului publicitar pentru companii, afiliați și antreprenori.
Proprietari de afaceri si companii, creșteți-vă puterea de marketing folosind același buget fără să experimentați vreun risc, cu garanția noastră de cashback.
Afiliații câștigă comisioane pasive și bonusuri la unitățile de marketing achiziționate de membrii invitați.
De asemenea, excelent pentru marketeri incepători; experții noștri fac treaba și dvs. colectați comisioanele!
© Cashback Marketing Ltd. 2016 - 2018. Toate drepturile rezervate.
https://wesharesuccess.com/1000000812

CE ESTE WESHARESUCCESS?
Știați că în SafeZone puteți genera venituri pasive doar pentru a invita alții să se alăture gratuit in SafeZone?
WeShareSuccess (in traducere Distribuim Succesul) este centrul nostru afiliat unde vă primiți comisioanele, bonusurile și premiile valoroase.
Accesați „WeShareSuccess” pentru mai multe informații și numeroase oportunități de afiliere răsplătitoare.
© 2013-2018 Distribuim Succes Ltd. Toate drepturile rezervate.

CE ESTE WAZZUB ?
Wazzub este un forum global gratuit fantastic, cu bazele în Statele Unite, unde vă puteți conecta cu oameni și vă puteți împărtăși afacerea.
Puteți face din Wazzub marea dvs. activitate gratuită globală prin simpla invitare a persoanelor (folosind codul dvs. de invitație) de oriunde s-ar afla în această lume minunată, să se înscrie la Wazzub gratuit.
Toate aceste activități vor fi apreciate si recompensate cu Monedă Rainbow / YEM (banii dvs. zilnici). De fapt puteți câștiga monede prețioase pentru toate postările pe care le faceți in WazzUb!
În plus, veți fi plătit permanent(moștenire pentru moștenitorii dvs.) cu comisioane de la afilierile de pe 5 generații în adancime, de fiecare dată când invitații dvs. cumpără produse și servicii (imobiliare, energie solară, publicitate, mașini, produse de lux, etc.) vândute de companii deținute și afiliate cu Unicorn Network. 


© 2011 - 2019 wazzub.com.Toate drepturile rezervate.

https://prizemania.net/290866
CE ESTE PRIZEMANIA?
Fii următorul castigator! Conectați-vă la PrizeMania pentru o șansă de câștig.
În fiecare zi, PerNum-ul tău are mai mult de 140 de șanse să câștige. Doar faceți clic pe CLICK TO WIN sub fiecare categorie o dată pe oră și verificați dacă sunteți un câștigător norocos. Puteți câștiga cărți electronice, smartphone-uri, bijuterii, vouchere de cumpărături, cadouri surpriză și chiar un jackpot în numerar.
© Copyright 2012-2018 Prize Mania Ltd. Toate drepturile rezervate.
https://twnkl.soccer/1000000812
CE ESTE 
TWNKLSOCCER?
https://twnkl.soccer/ 

TWNKLSoccer este o modalitate distractivă de a te bucura de campionatele mondiale de fotbal și de a avea șansa să câștigi până la 100 de milioane TWNKL!Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați înainte de jocurile zilnice și să vă faceți predicția despre cine va câștiga în fiecare joc. Cu cât ați ghicit mai multe răspunsuri corecte, cu atât puteți câștiga mai mult. Promovați TWNKLSoccer ca o modalitate excelentă de a invita alți fani ai jocului de fotbal pentru a se alătura rețelei deschise SafeZone, mai ales că, dacă cineva pe care dvs. l-ați invitat sau cineva din familia dvs. de 5 generații câștigă un premiu TWNKLSOCCER, atunci si dvs. sunteti rasplatit prin comisioane și bonusuri!

@TWNKL.SOCCER este un serviciu al PRIZEMANIA Ltd.

https://www.eeboox.com/1000000812
CE ESTE EEBOOX?
EEBOOX.COM este locul tău pentru cărți electronice valoroase pe Internet, în cadrul rețelei deschise SafeZone!
EEBOOX oferă o selecție largă de cărți electronice și articole valoroase pe o gamă largă de subiecte. Gătitul, sănătatea, hobby-urile, marketingul, banii și sportul sunt doar câteva dintre subiectele pe care le veți găsi pe EEBOOX.
EEBOOX este specializată în cărți scrise de non-ficțiune pentru a vă ajuta cu diverse aspecte ale vieții voastre: relații, îngrijire a animalelor, parenting, trai sănătos, do-it-yourself, afaceri și multe alte ghiduri practice utile, articole și ebook-uri complete valoroase.
Ce vrei să citești astăzi?
Copyright © 2013-2018 Shobbit Inc.

https://www.safe.zone/290866
CE ESTE SAFEZONE RADIO SHOW?
ÎNSCRIEȚI-VA pentru EMISIUNEA RADIO  ( căutând în SafeZonesub hexagonul RADIO SHOW ) 
De două ori pe săptămână, difuzăm în direct de la Studioul nostru SafeZone din Reno, Nevada, împărtășind cu tine cele mai recente actualizări SafeZone.
Împărtășim sugestii, informații și actualizări interesante. Avem un tiraj săptămânal cu premii și multe altele în cadrul emisiunii Radio Show SafeZone. Asigurați-vă că sunteți în direct în fiecare săptămână, pentru a afla mai multe și a vă distra cu SafeZone Radio Skow!
https://www.safe.zone/290866
© 2018 SafeZone, Inc. Toate drepturile rezervate. 

Informații și asistență


1) - Accesați și Autentificați-vă in contul dvs. Safe.Zone  și faceți clic pe hexagonul Support pentru ajutor  sau 
2) -  Accesați și Autentificați-vă in contul dvs. din  Forumul WazzUb World,  apoi faceți clic pe linkul din această pagină de informații: LINKURI DIRECTOARE FINALE[toate site-urile din SafeZone intr-un loc]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu