vineri, 31 ianuarie 2020

Viitorul proprietatilor imobiliare

Imobiliarele și puterea contractului inteligent

Această postare este actualizată pe 28 ianuarie 2020

   Astăzi vom vorbi despre "Viitorul imobiliarelor"

Viitorul bunurilor imobiliare; Ofertele imobiliare de pe Blockchain sunt închise prin Smart Contract. Pentru a afla despre ce este Smart Contracts Blockchain, vă rugăm să faceți clic aici

Viitorul bunurilor imobiliare

Afaceri imobiliare; este considerată afacerea profitabilă a lumii în acest moment. și; va rămâne pentru că populația lumii crește zi de zi, și pe măsură ce avem mai mulți oameni, astfel va fi mai multă cerere, și cu mai multă cerere, putem lua beneficii și profituri din activele noastre imobiliare.
Lumea imobiliară; este bine cunoscut de toată lumea. dar; despre ce vom vorbi astăzi este un avans al Lumii Imobiliare. Ce înseamnă avansul lumii imobiliare? Ei bine, atunci când conectăm imobiliarele cu tehnologia avansată, cum ar fi Blockchain, astfel încât devine mult mai interesant, decât o simplă lume imobiliară formală(clasică).

Înainte de a trece la conexiunea dintre Future of Real Estate și Blockchain, să aruncăm o privire la modul clasic al imobiliarelor. Conceptul clasic de afaceri imobiliare pare să fie foarte ușor; dacă aveți ceva bani în plus, astfel încât să puteți achiziționa proprietăți și după un anumit timp puteți vinde la un preț mai mare. Dar aceasta nu este o realitate, pentru că dacă cumpărați proprietăți astăzi, așa că mâine ar putea fi mare sau mic, ambele posibilități există. Trebuie să cumpărați la prețul în care descendentul nu va strica mult. Prin urmare, trebuie să faceți ceva cercetare și să aflați informații despre piață înainte de a vă scufunda în junglă imobiliară.

Trebuie să obțineți de asemeni și ceva experiența în ceea ce privește activele imobiliare, după care vine scufundarea în această lume, și in plus, aveți nevoie de ceva mai mult capital, pentru a investi.
Însă modul în care vă voi vorbi astăzi despre Imobiliare este cu totul altfel, acesta este modul în care poți participa și investi în Active imobiliare fără să ai experiență majoră, deoarece experții care au deja milioane de Dolari investiti cu succes și profit din această afacere de zeci de ani, va alege proprietățile pentru dvs. și vă va oferi cele mai bune oferte disponibile în lumea imobiliară.
Platforma numită „TwnklEstate” vă oferă acum oportunitatea să participați la activele imobiliare, iar caracteristica specială pentru această oportunitate este; acest sistem este conectat cu Blockchain. După cum știm cu toții, tehnologia asta schimbă totul în fiecare zi, prin urmare, „TwnklEstate” este tehnologia avansată care leagă bunurile imobiliare cu Blockchain-ul prin contractele inteligente.



Pentru a afla mai multe detalii despre „TwnklEstate”, vă rugăm să da-ți CLICK AICI

Cum poți participa?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este acesta; când vorbim despre Blockchain deja nu mai vorbim despre monedă fiat precum USD, Euro, GBP etc ... cu Blockchain vorbim despre monedă virtuală, pe care o cunoaștem acum cu numele de Cryptocurrency.
Pentru a participa la „TwnklEstatetrebuie ca mai întâi să convertiți moneda fiat în monedă Rainbow (YEM).
Pentru a afla informatii despre moneda Rainbow (YEM), vă rugăm să da-ți CLICK AICI
După ce vă convertiți moneda fiat în monedă rainbow (YEM), puteți cumpăra moneda imobiliară numită „TwnklEstateCoin”(această cripto-monedă este creată exclusiv pentru imobiliare și acest sistem este conectat la Blockchain), iar cu „TwnklEstate Coin” vă puteți cumpăra cât mai multe bunuri imobiliare, după cum doriți, în întreaga lume.
Notă importantă: Acum puteți cumpăra monedă TwnklEstate fără a converti moneda fiat în monedă Rainbow (YEM), doar închideți o ofertă și plătiți cu moneda fiat și obțineți monedele TwnklEstatePentru detalii vizitați articolul meu „Twnkl Estate Coin”.
Nici o altă Cryptocurrency cum ar fi Bitcoin, Litecoin, ETH, Ripple sau alte monede nu este acceptată la TwnklEstate. Puteți participa la acest proiect exclusiv cu „TwnklEstate Coin”.
Pentru a afla mai multe detalii despre „TwnklEstate Coin”, vă rugăm să da-ți CLICK AICI.

Numai pentru referință, vă împărtășesc o veste:

Registrul funciar olandez pregatit pentru a testa soluția de blockchain pentru imobiliare.
 Calcule raportate  joi, la 31mai.
Puteți citi articolul complet de știri din sursa de mai jos:
Băieți, Blockchain este Viitorul. În al doilea rândavem norocul să participăm la această tehnologie în stadiul incipientPentru a afla mai multe detalii despre Proprietățile TwnklEstate, despre toate Drepturile Proprietarului fracțional, cat și informații viitoare, vizitați articolul meu “Twnkl Estate“ sau conecteaza-te la  https://safe.zone apoi faceți clic pe hexagonul Webinar si citiți recapitulările celor mai recente Webinarii, în care veți găsi destulă informație în ceea ce privește sistemul TwnklEstate.

Intrebari si raspunsuri




Care este viitorul imobilelor?

Viitorul imobiliar pare a fi foarte luminos acum. 
Aceasta este epoca tehnologiei și știm că Blockchain preia aproape totul. 
Imobiliarele este unul dintre acestea. 
Companii precum Twnkl Estate se bazează 100% pe Blockchain, și acesta este
un semn foarte puternic că; Blockchain este sigur viitorul imobiliarelor.

Twnkl Estate este un viitor al imobiliarelor?

În ziua de azi, dupa cum arată cererea Twnkl Estate, pot spune: 
Da. Twnkl Estate este sigur viitorul imobilelor, deoarece este un proiect Blockchain
și ofertele sunt făcute prin contracte inteligente.

Article source: safezoneprimer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu