duminică, 4 noiembrie 2018

Puteți cumpăra acum proprietăți imobiliare la nivel mondial, în întregime sau parțial, la prețuri mai mici de 50% din valorile de piață datorită tehnologiei blockchain


Twnklstate (TE)  împuternicește cumpărătorii imobiliari să cumpere la prețuri mai mici cu 50% fata de prețurile pieței, permițând în același timp vânzătorilor să le vândă la prețul de piață datorită opțiunilor și contractelor inteligente bazate pe tehnologia blockchain.

Twnklstate este prima companie care încearcă să utilizeze tehnologia blockchain pentru a revolutiona modelele tradiționale de afaceri imobiliare. Alte modele de afaceri se află în faza de planificare chiar acum, pentru a implementa tehnologia blockchain pentru exploatarea industriei imobiliare.

Cum este posibil să cumpărați bunuri imobiliare la valori mai mici de 50% din prețurile pieței, si în acelasi timp timp sa platiti vânzătorilor prețurile de pe piață?

Twnklstate intră într-un contract optional(de la 6 luni la 2 ani) cu proprietarul / vânzătorul imobiliar pentru a cumpăra proprietatea imobiliară care face obiectul contractului, decide asupra viitorului pret convenit pentru  valuta Rainbow (YEM ) și apoi creeaza 100.000 de drepturi de proprietate fracționată(F.O.R) pentru acel imobil, cu scopul de a vinde celor care vor fi interesați să cumpere imobilul respectiv.

Apoi cumpărătorii interesați rezervă pentru cumparare numărul de FOR-uri pe care doresc să le cumpere pentru imobilul respectiv și aștepta să vadă dacă prețul stabilit este atins în perioada contractului, astfel încât FOR-urile să poată fi activate, iar dacă prețul stabilit nu este atins, FOR-urile rezervate le vor fi rambursate integral.

FOR-urile sunt vândute cu Twinkl Estate Coin (TEC) care sunt cumpărate exclusiv cu YEM  din platforma Crypto Coin House (www.cryptocoin.house

Avantajele acestui aranjament:

Acest aranjament permite ca TwnklEstate să plătească vânzătorilor prețurile de pe piața imobiliară pentru proprietățile imobiliare și să vândă cumpărătorilor pentru prețuri mult mai mici decât prețurile de piață, pentru bunurile imobiliare pe care le cumpără ca urmare a aprecierii prețului YEM, până când prețul stabilit cristalizează si imobilul este cumpărat. Aprecierea prețului YEM va determina aprecierea prețului TEC și va face ca valoarea TEC plătită de cumpărători ca să facă rezervarea pentru a cumpăra imobilul să fie mai mare, momentul în care este exercitată opțiunea de a cumpăra imobilul și contractul inteligent efectuat este activat, pentru a onora cumpăratura.

Permite cumpărătorilor să achiziționeze proprietăți imobiliare oriunde în lume, deoarece le dețin prin drepturi de proprietate digitală prin compania TwnklEstate, în timp ce dreptul de proprietate fizică (titlul de proprietate) este deținut de TwnklEstate. Dacă cumpărați toate cele 100.000 de FOR-uri, puteți cere TwnklEstate să transfere fizic proprietatea către dvs. Abilitatea de a achiziționa proprietăți imobiliare oriunde în lume va permite investitorilor imobiliari să-și diversifice riscul de concentrare geografică, investind în acest portofoliu.

Aceasta permite investitorilor mici să participe la achiziționarea de bunuri imobiliare cu venituri mari, care altfel nu ar fi posibilă fără posibilitatea de a cumpăra doar o parte (FOR) a proprietății imobiliare.

Îi împuternicește pe doritorii de imobile pentru vacanțe să coopereze pentru proprietăți de vacanță mai scumpe, care altfel ar fi imposibil pentru persoanele fizice să-și permită să aibă capacitatea de a cumpăra doar o parte din proprietate, daca proprietatea FOR nu ar fi fost acolo. Co-proprietarii pot închiria proprietatea și pot împărți venitul. Aceștia pot stabili numărul de zile în care co-proprietarii pot utiliza proprietatea in functie de FORs detinute, ca un bilet pentru a rămâne gratuit în proprietatea de vacanță.

Proprietatea digitală găzduită în blockchain oferă confidențialitate unui proprietar de imobile care nu este posibilă cu proprietatea fizică. Proprietatea fizică este reținută de TwnklEstate, în timp ce proprietatea digitală este găzduită privat în blockchain.

Proprietarul digital îndeplinește îndatoririle administrative pentru a menține imobilul. Toate taxele administrative și costurile aferente sunt efectuate și plătite de TwnklEstate. În cazul în care proprietatea imobiliară este detinuta de mai mulți proprietari de FOR, atunci venitul anual va fi distribuit co-proprietarilor de către TwnklEstate pe bază de pro-rata, în funcție de numărul de FOR-uri deținute de fiecare coproprietar.

Riscul ca imobilul să fie vândut mai multor persoane la un moment dat este minimalizat datorită faptului că o societate imobiliară profesională este implicată în achiziționarea de bunuri imobile și odată cumpărată, imobilul este găzduit într-un blockchain, care este impecabil.

Titularii TEC și YEM vor aprecia valoarea valorii deținerii monedelor cu timpul, și prin urmare, vor crește puterea lor de cumpărare, pentru a cumpăra aceste bunuri imobile și alte produse / servicii vândute atât în ​​cadrul, cât și în afara rețelei Unicorn. Pentru mai multe informații despre potențialul valutei Rainbow (YEM) citiți această postare .

Chiar dacă nu aveți bani pentru a cumpăra o proprietate imobiliară acum, este o afacere mare pentru dumneavoastră, să vă alăturați companiei gratuit ca afiliat și să-i lăsați pe cei care își pot permite să cumpere sa știe despre această minunată oportunitate, care se poate obține numai la TwnklEstate.

Veți câștiga venituri pasive (ce le puteti lasa moștenire moștenitorilor dvs.) pe o  adâncime de 5 generații, fără nici un loc de muncă, nimic de cumpărat, nimic de vândut, doar pentru aderarea la Unicorn Network prin TwnklEstate și invitarea altor persoane, să facă același lucru. De fiecare dată când invitații dvs. cumpără sau închiriaza o proprietate sau  cumpără orice alt produs / serviciu oferit în cadrul rețelei cu  sediul în Las Vegas, Statele Unite, sunteți plătit.

Citeste articolul Istoria RainbowCurrency(YEM)

Mai jos sunt pașii de înscrire:
  1. Deschideți  acest site web
  2. Faceți clic pe butonul "FREE Sign"
  3. Faceți clic pe butonul "GET FREE SAFEZONE PASS"
  4. Faceți clic pe butonul "CLICK HERE TO SAFEZONE PASS"
  5. Faceți clic pe "SKIP VIDEO" dacă nu aveți timp să ascultați videoclipul
  6. Faceți clic pe butonul NEXT de mai jos
  7. Completați formularul de înregistrare introducând adresa dvs. de e-mail, apoi confirmați-o (introduceți-o din nou) în caseta de intrare următoare, apoi creați parola (care trebuie să aibă cel puțin 8 caractere prealabil alfanumerice, care include litere mari și mari, numere și caracter special) confirmați parola în următoarea casetă de introducere. Asigurați-vă că ați bifat cele două casete aflate la sfârșit:  "Am cel puțin 14 ani" și "Sunt de acord cu termenii și condițiile de confidențialitate" și apoi faceți clic pe butonul NEXT.
  8. Salvați PERNUM afișat înainte de a continua, deoarece veți avea nevoie de el oricând doriți să vă conectați. Apoi faceți clic pe butonul "NEXT"
  9. Puneți 6 cifre pentru a crea Master-Pin. Veți fi întrebat de 3 numere aleatorii de la Masterpin de fiecare dată când doriți să vă conectați. Ordinea numerotării este de la stânga la dreapta. De exemplu, dacă creați 048261 ca Masterpin, atunci dacă vi se cere să introduceți cifre # 2, # 5 și # 3 din Masterpin, veți introduce 468 și nu 253; Dacă vi se cere să introduceți cifrele # 6, # 4 și # 1 din Masterpin, veți introduce 120 și nu 641; etc.
  10. Conectați-vă prin completarea PERNUM-ului și a parolei (nu MasterPin), cu care v-ați înscris la completarea formularului de înregistrare.
  11. Introduceți 3 cifre de la Masterpin, cu care trebuie să intrați
  12. Faceți clic pe "Am citit și acceptat"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu