duminică, 4 noiembrie 2018

Găsiți oferte excelente atât online cât și offline, pe care le puteți folosi atât pe consumul propriu, cât și pe bani

Alăturați - vă gratuit ca membru afiliat la compania care dezvolta si conduce afaceri la nivel mondial cu  sediul în Las Vegas (vedeti instrucțiuni despre cum să va alăturati mai jos), pentru a obține posibilitatea de a câștiga venituri pasive permanente (transmisibile moștenitorilor dvoastră) de pe 5 generații adâncime, ori de câte ori invitații dvs. cumpăra produse de înaltă calitate și servicii (cum ar fi imobiliare, energie solară, gadget-uri electronice, îmbrăcăminte, instrumente de marketing și multe altele) comercializate de companie fără nici o sarcină obligatorie de făcut, nimic de cumpărat, nimic de vânzare.
În plus față de obținerea comisioanelor afiliate permanente și a primelor familiale de 5 generații adânci, veți ma putea primi si alte premii de până la 1 milion USD pentru venitul pasiv primit în USD și până la 100 milioane YEM pentru veniturile pasive primite în YEM.

Cu toate acestea, veti câștiga 10% din venitul obținut de către invitații dvs. direcți și 1% bonusurile familiale pentru veniturile obținute de invitații dvs. indirecti de 5 generații adâncime, în cazul în care vor fi angajati de către Unicor Network ca reprezentanți ai unor țări pentru a vinde ofertele Unicorn Network, Happy Health Doctors care vor prescrie produse sănătoase fabricate de Happy Health Inc., etc.
Veniturile obținute sunt plătite fie în USD, fie în  Your Everyday Money (YEM),  în funcție de cum au fost platite produsele / serviciile pentru care ati câștigat acele venituri, în USD sau YEM.
Puteți să vă vindeți YEM-urile și să obțineți moneda locală sau orice altă monedă pe care o doriti sau puteți să faceți schimb de YEM cu produse și servicii oferite de persoane care a accepta să fie plătită în YEM, folosind Market Place disponibil pe TwnklBuy

Dacă vă alăturați acum, veți obține gratuit 100 YEM pe care îl veți vedea  în portofelul dvs PerNum  și în curând veți putea obține 
YEM pe 5 generații adâncime, când va începe campania AirDrop de la valuta Rainbow (YEM).
Adăugați această afacere globală gratuită la portofoliul dvs. de afaceri acum, alaturandu-va gratuit și începeți să vă invitați prietenii, rudele și chiar străinii dîn social media și să-i blocati în activul dvs. permanent de generare a veniturilor pasive, înainte de a fi invitați de alții. 

Pentru cei care sunt angajați, aceasta este o mare oportunitate pentru dvs. să utilizați timpul liber pentru ai informa pe colegii dvs. astfel încât să creați o sursă de venit laterală, care va fi cu siguranță mai mare decât salariul dvoastra. Această sursă de venituri va crește, pe măsură ce rețeaua dvs. de 5 generații adâncime va crește. Astfel, veți putea să vă retrageți la pensie mai devreme și sa creeati
o anumită sursă crescătoare de generara veniturilor obișnuite, care vă va oferi o amplă securitate socială când veți deveni bătrân.

Pentru oamenii de afaceri, aceasta este o mare oportunitate de a diversifica riscul de afaceri prin lansarea acestei noi afaceri globale. Apoi, puteți utiliza serviciul nostru Perfect Bonus pentru a invita noi membri care doresc reduceri în afacerea dvs. care vor fi alăturați afacerii dvs. atunci când își activează Cardurile de Bonus Perfect, astfel încât să obțineți venituri pasive cu 5 generații adânci ori de câte ori invitații dvs. cumpără produse / programul nostru. De asemenea, puteți utiliza anunțurile noastre de garantare a returnării bugetului pentru  a comercializa riscul de afaceri gratuit. Acesta este un serviciu de marketing unic, care poate fi obținut numai de la Cashback Marketing Inc., unde bugetul de marketing nu va expira până la atingerea rezultatelor convenite. Veți putea, de asemenea, să vă vindeți produsele / serviciile pentru comunitatea noastră globală, dacă veți accepta să fiți plătit cu YEM.

Pentru artiști, veți putea să valorificați arta prin blogging cu noi. Pentru muzicieni, puteți participa la cel mai mare concurs de talente (pentru moment numai muzicieni, alte arte vor fi adăugate ulterior) pentru a va promova gratuit talentul la nivel mondial, pentru a câștiga bani și a obține contracte la 
nivel mondial, pentru a produce muzică cu producători de muzică profesionisti în SUA, deveniți câștigătorul concursului global Biggest Talent. 
Mai jos sunt pașii pentru a vă alătura gratuit:
  1. Faceți clic pe  AICI
  2. Faceți clic pe butonul “CLICK HERE FOR MORE INFO”
  3. Faceți clic pe butonul "JOIN FOR FREE"
  4. Faceți clic pe butonul “CLICK HERE FOR YOUR SAFEZONE PASS”
  5. Ascultați videoclipul sau faceți clic pe butonul "SKIP VIDEO" pentru a continua
  6. Faceți clic pe "NEXT"
  7. Completați formularul de înregistrare. Asigurați-vă că parola pe care o creați are cel puțin 8 litere amestecate cu numere și caractere speciale. Asigurați-vă că ați bifat cele două casete de mai jos și apoi faceți clic pe butonul "NEXT"
  8. Salvați PERNUM afișat înainte de a continua, deoarece veți avea nevoie oricând doriți să vă conectați.Apoi faceți clic pe butonul "NEXT"
  9. Puneți 6 cifre pentru a crea Masterpin. Veți fi întrebat 3 numere aleatorii de la Masterpin de fiecare dată când doriți să vă conectați. Ordinea numerotării este de la stânga la dreapta. De exemplu, dacă creați 048261 ca Masterpin, atunci dacă vi se cere să introduceți cifre # 2, # 5 și # 3 din Masterpin, veți introduce 468 și nu 253; Dacă vi se cere să introduceți cifrele # 6, # 4 și # 1 din Masterpin, veți introduce 120 și nu 641; etc.
  10. Conectați-vă prin completarea PERNUMULUI și a parolei (nu Masterpin) la care v-ați înscris la completarea formularului de înregistrare
  11. Introduceți 3 cifre de la Masterpin, de care trebuie să intrați
  12. Faceți clic pe "Am citit și acceptat"      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu