duminică, 4 noiembrie 2018

TwnkleEstate: sigur, rapid, convenabil


TwnkleEstate împuternicește vânzătorii imobiliari să-și vândă proprietățile imobiliare la prețuri rezonabile și cumpărătorul să le cumpere, la valori mult mai ieftine decât este posibil în altă parte.




Acum puteți cumpăra imobiliare localizate oriunde în lume, fie în totalitate, fie partial, la o valoare mult mai mică, decât valorile lor de piață, datorită tehnologiei blockchain.
Twnklstate (TE)  conectează cumpărătorii și vânzătorii de bunuri imobiliare din întreaga lume, astfel încât cumpărătorii să poată cumpăra proprietăți la prețuri mult mai mici decât valorile lor de piață, în timp ce vânzătorii le pot vinde la valori de piață și, prin urmare, rezultă o situație de castig-castig între cumpărătorii și vânzătorii de imobile, multumita modelulului de afaceri imobiliare TwnklEstate, alimentat de tehnologia blockchain și criptocurrency(moneda) Twnkl Estate Coin (TEC), care pot fi achiziționate numai de  Rainbow Currency (YEM) .
De exemplu, primul imobil care urmează să fie listat spre vânzare la TwnklEstate care este situat la Kingman, Arizona, SUA are o valoare de piață de 80.000 $, dar este vândut pentru TEC în valoare de numai 41.280 $! (100.000 FORs @ 0.12TEC per FOR @ $ 3.44 per TEC).
Vânzarea acestuia la un preț mult mai ieftin în comparație cu valoarea de piață, este posibilă deoarece vânzătorul imobiliar intră într-un contract cu TwnklEstate cu opțiunea de a-și vinde proprietatea către TE într-o anumită perioadă de timp (în exemplul de mai sus este de 12 luni) numai dacă YEM ajunge la o anumită valoare (în exemplul de mai sus este de 0,1 $ pe YEM), care este mai mare decât valoarea curentă ($ 0.01 per YEM). După ce a intrat în opțiunea respectivă, TE(TwnklEstate) găzduiește imobilul în blockchain și creează 100.000 de drepturi de proprietate fracționare (FOR), pentru ca un astfel de imobil să fie vândut potentialilor cumpărători prin pregătirea unui contract inteligent de a vinde acel imobil, dacă și numai dacă, prețul convenit pentru viitor va fi atins.
Puteți cumpăra singur întreaga proprietate prin cumpărarea tuturor drepturilor de proprietate fracționata (FOR) pentru acea proprietate (100.000) sau puteți cumpăra doar o fracțiune din întreaga proprietate imobiliară. Puteți să cumpărați un imobil situat într-o țară străină și să păstrați proprietatea digitală a acelui imobil prin intermediul proprietății FOR.
Vrei o oportunitate de a face bani cu site-ul TwnklEstate?
Alăturați-vă  gratuit site-ul TE și invitați cumpărătorii imobiliari să vină și să cumpere cele mai ieftine oferte imobiliare, pe care nu le pot obține în altă parte, pentru a obține oportunitatea de a va fi plătite comisioane afiliate și bonusuri de familie, pe 5 generații adâncime în permanență (Prin invitărea in rețea construiți venituri pasive ce vor genera o moștenire pentru moștenitorii dvs.) ori de câte ori invitații dvs. unici vor cumpăra sau închiria bunuri imobiliare de pe acest site, sau vor cumpăra alte produse și/sau servicii vândute de membri afiliati la nivel global, prin programul de afiliere  ai companiei UnicornNetwork, cu sediul în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.
Mai jos sunt pașii de inscriere(creeare a contului):
  1. Deschideți  acest site web
  2. Faceți clic pe butonul "JOIN FOR FREE"
  3. Faceți clic pe butonul “CLICK HERE FOR MORE INFO”
  4. Faceți clic pe butonul “CLICK HERE FOR YOUR SAFEZONE PASS”
  5. Faceți clic pe SKIP VIDEO dacă nu aveți timp să ascultați videoclipul
  6. Faceți clic pe butonul NEXT de mai jos
  7. Completați formularul de înregistrare introducând adresa dvs. de e-mail, apoi confirmați-o (introduceți-o din nou) în caseta de intrare următoare, apoi creați parola (care trebuie să aibă cel puțin 8 caractere prealabil alfanumerice, care include litere mari și mari, numere și caracter special) confirmați parola în următoarea casetă de introducere. Asigurați-vă că ați bifat cele două casete aflate la sfârșitul anului I AM LA cel puțin 14 ani și sunt de acord cu termenii și condițiile de confidențialitate și apoi faceți clic pe butonul NEXT.
  8. Salvați PERNUM-ul afișat înainte de a continua, deoarece veți avea nevoie oricând doriți să vă conectați. Apoi faceți clic pe butonul "NEXT"
  9. Puneți 6 cifre pentru a crea Master PIN. Veți fi întrebat despre 3 numere aleatorii de la Masterpin, de fiecare dată când doriți să vă conectați. Ordinea numerotării este de la stânga la dreapta. De exemplu, dacă creați 048261 ca Masterpin, atunci dacă vi se cere să introduceți cifre # 2, # 5 și # 3 din Masterpin, veți introduce 468 și nu 253; Dacă vi se cere să introduceți cifrele # 6, # 4 și # 1 din Masterpin, veți introduce 120 și nu 641; etc.
  10. Conectați-vă prin completarea PERNUM-ului și a parolei (nu Masterpin) la care v-ați înscris la completarea formularului de înregistrare.
  11. Introduceți cele 3 cifre de la Masterpin pentru a intra.
  12. Faceți clic pe "Am citit și acceptat" 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu